Εχετε ερωτήσεις;
   Καλέστε στο 
2413
020654
Σας ευχόμαστε μία ευχάριστη περιήγηση και σας προτρέπουμε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.
Η εικοσαετής εμπειρία μας στον χώρο των περιφράξεων και των σιδηροκατασκευών μας επιτρέπει να παρέχουμε εγγυημένα ποιοτικές εργασίες μεγάλης αντοχής και διάρκειας ζωής. Η χρήση κορυφαίων υλικών περιφράξεων είναι γιά εμάς απαραίτητη προυπόθεση για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Επιβλέπουμε προσωπικά την κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, ασχέτως του μεγέθους της ή του συνολικού κόστους της, προσπαθώντας πάντοτε να διατηρούμε υψηλά στάνταρ.
Παράλληλα μας ενδιαφέρει να διατηρούμε όσο το δυνατόν χαμηλότερα το συνολικό κόστος πρός όφελος των πελατών μας, έτσι ώστε και αυτοί με την σειρά τους να μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εργασίες που χρειάζονται, χωρίς βέβαια να κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα των κατασκευών μας.
Ελάτε από τον χώρο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις για όλες τις ανάγκες περίφραξης που μπορεί να έχετε.
Καλύπτουμε όλες τις κατασκευαστικές απαιτήσεις από την απλή οικία μέχρι και γήπεδα, στρατόπεδα, μεγάλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις κ.ά.
Η τεχνική μας υποδομή μάς επιτρέπει να αναλαμβάνουμε εργασίες πανελλαδικά και να τις διεκπεραιώνουμε άρτια και εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.
ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ 7 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΡΕΧΟΝ ΜΕΤΡΟ! - ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΠΟ 6 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΡΕΧΟΝ ΜΕΤΡΟ! ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ 7 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΡΕΧΟΝ ΜΕΤΡΟ! - ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΠΟ 6 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΡΕΧΟΝ ΜΕΤΡΟ!